Hoe verwijder ik een gebruiker uit Mijn Reconi?
In dit item leest u hoe u een gebruiker verwijdert.
U kunt als machtigingenbeheerder de gebruikers waarvan een machtiging reeds is verlopen of beëindigd, verwijderen. Dit is uitsluitend mogelijk voor organisaties waar u zelf beheerder van bent.
- Log in op Mijn Reconi. Kies voor “Beheer” en klik op “Rollen”.

- Klik in het dan getoonde scherm het vakje “Toon ook inactieve gebruikers” aan. Nadat de pagina is geladen zult u actieve en inactieve gebruikers zien.

- Selecteer de gebruiker die u wenst te verwijderen uit de getoonde lijst en klik hierna aan de rechterzijde op het prullenbak-icoon.

eHerkenning is een persoonsgebonden inlogmiddel. Door middel van bovenstaande stappen te doorlopen voorkomt u dat een geregistreerde gebruiker voor uw organisatie kan inloggen.